Technisch Implementatie medewerker Energiesturing

Solliciteer nu

Implementatie Medewerker Energiesturing

Jij zorgt dat onze batterijen, zonneparken en windmolens technisch klaar zijn voor energiesturing.

Part-time · Groendus Utrecht

Wat ga je doen bij Groendus? 

Als Technisch Implementatiemanager Energiesturing houd jij je bezig met het aanstuurbaar maken van onze zonneparken, windparken en de elektrische apparaten van onze klanten. Dit doe je door het technische implementatieproces van A tot Z te regelen. Je geeft opdrachten uit voor schouw en installatie op locatie, beoordeelt ontwerpen en offertes en geeft opdracht aan de installateurs. Op locatie check je de kwaliteit van de geïnstalleerde componenten. En je borgt een tijdige oplevering zodat we zo snel mogelijk kunnen sturen voor onze klanten.

Het enige dat dit werk misschien wat minder leuk maakt, is dat de opdrachten niet altijd even uitdagend zijn. Tegelijkertijd is het altijd zo dat je jouw collega’s werk uit handen neemt, waardoor zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. En je speelt een cruciale rol in het onboarden van nieuwe klanten bij Groendus Energiesturing.

Wie is Groendus? 

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om optimaal duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Daarnaast hebben we een innovatieve Energiemarktplaats waar we producenten en afnemers direct aan elkaar koppelen.  
Dat is slim, voordelig en Groendus!

Heel Groendus bestaat nu uit ruim 250 enthousiaste collega’s die werken vanuit Central Park, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS.

Je werkt zelfstandig, maar bent wel onderdeel van een hecht EMS-team met 6 collega’s die  elkaar helpen wanneer nodig. Een team waarin iedereen in zijn kracht wordt gezet, zodat je bijna vanzelf groeit, professioneel én persoonlijk. Naast je directe EMS-collega’s heb je veel contact met installatiepartners en Groendus klanten.


Wat neem je mee?

 • HBO-werk- en -denkniveau met interesse in techniek. Een achtergrond in IT is een pré.

 • 1 tot 3 jaar werkervaring

 • Zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en oplossingsgerichtheid

 • Het liefst heb je al kennis van het domein of kennis van modbus en netwerkinstallaties.

Wat bieden we jou?

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Central Park, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou:   

 • Salaris tussen €3.000 - € 3.600,-  bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en werkervaring;

 • Dienstverband tussen 32 – 40 uur per week;

 • Jaarlijkse bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;

 • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);  

 • pensioenregeling;

 • laptop & telefoonregeling;

 • NS Businesscard.


Interesse? 

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan.

Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!