Recruitment Business Partner

Solliciteer nu

Recruitment Business Partner

Dankzij jou hebben we een sterke recruitmentstrategie en trekken we de juiste mensen aan om de Nederlandse energiemarkt verder te verduurzamen.
Full-time / Part-time · Groendus Utrecht

Wat ga je doen bij Groendus? 

Als Recruitment Business Partner ben je verantwoordelijk voor  alle recruitment activiteiten binnen Groendus. Van recruitment strategie tot het invullen van openstaande vacatures met alles wat daar bij hoort. Denk aan:

 • vacature-intakes,

 • -plaatsingen,

 • selectiegesprekken

 • en contractvoorstellen.  

De afgelopen tijd hebben we de processen van acht samengevoegde bedrijven centraal tot 1 recruitmentproces gebracht waarbij het ATS leading source gemaakt is. Onze zichtbaarheid op de arbeidsmarkt is vergroot met nieuwe vacatureteksten, een nieuwe werkenbij-website en koppelingen met de belangrijkste job-boards.

Nu is er ruimte om de next steps te zetten. Denk aan;

 • het verder professionaliseren van het selectietraject,

 • de inrichting en rapportage van KPI’s 

 • en doelgroepgerichte activiteiten om Groendus als employer brand te laden in de arbeidsmarkt.  

Jouw uitdaging hierbij is om de organisatie mee te nemen. We zijn snel gegroeid van start-up naar scale-up en processen en systemen zijn net vers geïmplementeerd. Managers zijn niet allemaal even ervaren met recruitment en de processen. Dat betekent dat jij het voortouw zal moeten nemen en op verschillende niveaus één en hetzelfde recruitmentproces moet managen.

Gelukkig zijn er preferred suppliers aangesloten, bruist het binnen de organisatie en is iedereen bereid een steentje bij te dragen. De basis staat, jij hebt de ruimte de rest op te bouwen. Met korte lijnen en een grote impact. Want samen verduurzamen we de energiemarkt van Nederland!

Wie is Groendus? 

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten.

Heel Groendus bestaat nu uit ruim 250 enthousiaste collega’s die werken vanuit Central Park, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS.

Met wie werk je samen?

Je maakt onderdeel uit van het HR team dat bestaat uit 2 HR Businesspartners, 2 medewerkers HR office en een Learning & Development Specialist. Je vervangt de a.i. Recruiter en rapporteert aan de CPO. Naast de HR collega’s werk je samen met alle managers van de verschillende bedrijfsonderdelen, maar ook met marketing (voor de werkenbij-site) en finance (budget). Daarnaast werk je samen met een externe tekstschrijver en andere preferred suppliers.

Qua tools beschik je over LinkedIn Solutions (recruiterseat, jobslots en companypage) en het Homerun Recruitment ATS.

Wat neem je mee?

Als snelgroeiende organisatie zijn we volop in ontwikkeling en beweging. Jouw expertise is daarbinnen welkom en je krijgt alle ruimte om verbeterkansen te spotten en op te pakken. Om succesvol te zijn neem jij het volgende mee;

 • HBO- werk- en denkniveau;

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring waarbij een combinatie van bureau- en corporate-ervaring ideaal is.

 • Flexibiliteit en creativiteit. Werkt plan A niet, dan schakel je snel over naar B;

 • Geduld en doorzettingsvermogen. Het meenemen van onze organisatie in de  recruitmentstrategie en -processen gaat nu eenmaal niet over 1 nacht ijs;

 • Het talent om zowel strategisch en conceptueel te denken als operationeel recruitmentactiviteiten uit te voeren.   

Wat bieden we jou?

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Central Park, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou:   

 • Salaris tussen € 5.000,- en € 6.000,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en werkervaring;

 • Dienstverband tussen 32 – 40 uur per week;

 • Jaarlijkse bonus van 1 maandsalaris afhankelijk van het bedrijfsresultaat;

 • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);

 • Pensioenregeling;

 • Laptop & telefoonregeling;

 • NS Businesscard.

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan. Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met Mattanja Schuijl (a.i. Recruiter) via 06-57487634 of MattanjaSchuijl@Groendus.nl