Medewerker Sales Meetdiensten

Solliciteer nu

Medewerker Sales Meetdiensten

Jij weet waardevolle relaties op te bouwen met bestaande klanten die energiehuishouding verder willen verduurzamen. Dat is slim, dat is Groendus.

Full-time / Part-time · Groendus Utrecht

Wat ga je doen bij Groendus? 

Als Inside Sales Medewerker Meetdiensten ben jij de vaste contactpersoon voor klanten die onze meetdiensten willen afnemen. 

 • Jij bouwt aan waardevolle relaties door goed te kijken hoe je klanten kunt helpen met ons totale productaanbod
 • Daarnaast probeer je nieuwe klanten te interesseren voor Groendus via verschillende kanalen
 • En leg je contact met potentiële klanten om hen te laten zien wat Groendus voor hen kan betekenen

Doordat je goed luistert en doorvraagt, weet je precies wat er bij klanten speelt. Uiteraard weet je ook precies hoe wij hen kunnen helpen te verduurzamen. Daardoor adviseer je zo oprecht en enthousiast dat jouw klanten bijna als vanzelf hun Groendus-dienstenpakket verbreden. Je stelt dan ook met regelmaat offertes op en zorgt voor snelle en gedegen opvolging van verkoopkansen. 


Groendus en jouw team 

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Dat is slim, voordelig en groen dus!

Als Inside Sales Medewerker Meetdiensten maak je onderdeel uit van ons Accountteam Meetdiensten, een club met gedreven en enthousiaste collega’s. Je werkt nauw samen met de Accounten Salesmanagers in de buitendienst, customer service collega’s in de meetketenen bent de spin in het web in het salestraject. Samen met hen help je onze groeidoelstellingen te behalen. Dat doe je in een fijne open sfeer, met lekker veel rumoer om je heen gedurende de dag. 


Jouw kennis 

Je vindt het echt leuk om mensen te helpen en ziet het als een uitdaging om de beste oplossing voor elke klant(vraag) te vinden. Door jouw oprechte interesse en empathisch vermogen, kun je de juiste vragen te stellen om tot de kern van iemands vraag te komen. Om in deze rol succesvol te zijn, breng je verder het volgende mee:  

 • Mbo+ of hbo-werk- en denkniveau;

 • Jij hebt een sterke gunfactor en bent een natuurlijke, sympathiek volhardende relatiebouwer;
 • Zie jij een kans bij een klant, dan ga je er achteraan. Snel schakelen en toch je werk goed organiseren is voor jou dan ook geen probleem;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt goed overweg met MS Office. 

Minimaal 2 jaar werkervaring in commerciële binnendienst (sales) functie, liefst binnen de energiemarkt of een gerelateerde branche;

Wat bieden we jou?

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Central Park, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou;

 • Salaris afhankelijk van opleiding & werkervaring tussen €2.800 - € 3.600 bruto per maand (op fulltime basis)

 • parttime of fulltime dienstverband (32-40 uur);

 • Eindejaarbonus van 1 maandsalaris afhankelijk van het bedrijfsresultaat;

 • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);

 • Pensioenregeling;

 • Laptop & telefoonregeling;

 • NS Businesscard.

Heb je interesse?

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan. Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl