Junior Software Developer Energiemarktplaats

Solliciteer nu

Junior Software Developer Energiemarktplaats

Word lid van ons innovatieve IT-team en draag bij aan de verduurzaming van de zakelijke markt met slimme technologie en een gepassioneerd team!

Full-time · Groendus Utrecht

Wat ga je doen bij Groendus?

Onze IT afdeling is het hart van de organisatie. Met slimme technologie en een enthousiast team van gedreven professionals werken wij hard aan het verduurzamen van de zakelijke markt. 

Als .NET Developer Energiemarktplaats maak je onderdeel uit van ons software development team dat werkt aan onze interne en externe systemen, waaronder Mijn.Groendus. Het IT team is een zelfsturend team dat werkt volgens Agile principes. We hebben een goed gedefinieerd applicatielandschap. Het backend is geschreven in .NET Core met verschillende soorten data opslag in de cloud. Via API’s communiceren onze Angular frontends met dit platform. Om alles soepel te laten draaien gebruiken we Azure.

Als .NET Developer ben je bezig met het backend, maar ook frontend stories komen vaak aan de orde. Binnen Groendus krijg je ruim baan voor full-stack development. Samen met je ervaren IT collega’s wissel je actief kennis uit om nog beter te worden binnen jullie vakgebied. Jouw werk;

 • Programmeren; We hebben mooie applicaties, maar het kan nog mooier. We zetten maximaal in op IT en hebben prachtplannen. Er is dan ook genoeg te doen;

 • Je neemt ownership: We vertrouwen op ons development team. Zij zijn eigenaar van de applicaties;

 • Je signaleert zelfstandig verbeterpunten in het applicatielandschap en draagt deze aan bij je collega’s;

 • ·Passie voor IT hebben; Je collega's zijn trots op hun werk. Dat is aanstekelijk en ook jij draagt er aan bij. 

 

Groendus en jouw team 

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen.Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Dat is slim en groen dus!

Heel Groendus bestaat nu uit ruim 250 enthousiaste collega’s die werken vanuit Central Park, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS.

Je werkt nauw samen met je teamgenoten, allemaal Backend- en Full-Stack-ontwikkelaars. Wij spreken veel Nederlands, maar net zo goed Engels. Een klein deel van ons team is extern ingehuurd, maar goed geïntegreerd.


Jouw Kennis en Ervaring

Je ziet er de uitdaging in om in een dynamische, snel veranderende omgeving te werken met veel groeikansen en mogelijkheden

 • HBO/WO achtergrond in IT-gerelateerde richting;

 • Je bent leergiering;

 • Verder is het een pre als je kennis hebt van Angular, C#, .Net, SQL, EF Core Code-first, Azure en Azure DevOps pipelines.

Je vindt het fijn om via een agile proces tot structurele verbeteringen van ons platform te komen. Je kan goed zelfstandig werken en vindt het daarnaast prettig om onderdeel uit te maken van een IT-team waarbij je via de scrum methodiek gezamenlijk werkt aan het ontwikkelen van onze interne en externe programmatuur.

Onze Arbeidsvoorwaarden

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Creative Valley, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou:   

 • Martconform salaris, afhankelijk van kennis en werkervaring;

 • Dienstverband tussen 32 – 40 uur per week;

 • Jaarlijkse bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;

 • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);

 • pensioenregeling;

 • laptop & telefoonregeling;

 • NS Businesscard.

Heb je interesse?

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan. Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl.