Inkoper Duurzame Energie Projecten

Solliciteer nu

Inkoper Duurzame Verandering

Jij helpt ons groeien, met de juiste leveranciers en partners, tegen de juiste voorwaarden.

Part-time · Groendus Utrecht

Wat ga je doen bij Groendus? 

Als Inkoper ben jij dagelijks bezig met de vraag: ‘wat heeft de business nodig en hoe contracteren we daar de beste leveranciers bij, op de beste manier?’

Van marktverkenning tot en met contractering, opvolging en performance management, jij pakt alles in dit proces op en zorgt voor een goede voorgang. Zodat we samen met bestaande en nieuwe spelers snel in kunnen spelen op ontwikkelingen in de markt.

Het enige minpuntje van deze functie is dat je contracten zelf moet opstellen en zelf moet bijhouden wat er al wel en niet is. Het mooie is dat je eigenhandig bijdraagt aan het inrichten van een keten die leidt tot duurzame verandering op de energiemarkt. En dat is mooi werk!

Wie is Groendus? 

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om optimaal duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Daarnaast hebben we een innovatieve Energiemarktplaats waar we producenten en afnemers direct aan elkaar koppelen.

Dat is slim, voordelig en Groendus!

Met wie werk je samen?

Eigenlijk met alle collega’s uit de business binnen Groendus, iedereen koopt namelijk in (of bepaalt mede waar een leverancier aan zou moeten voldoen). En daarnaast schakel je natuurlijk veel met Legal en Finance.

Wat neem je mee?

Als snelgroeiende organisatie zijn we volop in ontwikkeling en beweging. Jouw expertise is daarbinnen welkom en je krijgt alle ruimte om verbeterkansen te spotten en op te pakken. Om succesvol te zijn neem jij het volgende mee;

 • HBO(+) opleiding, bij voorkeur Supply Chain Management, aangevuld met NEVI.
 • 4 tot 8 jaar werkervaring, waarvan een aantal jaar Procurement-ervaring, liefst in een organisatie waar nog niet alles geregeld was.

 • Een scherpe analytische blik om de juiste selecties te maken.
 •  Communicatieve vaardigheden en onderhandeltalent om stevige relaties te bouwen en tot goede resultaten te komen.
 • De vaardigheid om zaken te delegeren die je niet persé zelf hoeft te doen. 


Wat bieden we jou?

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Central Park, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast krijg je bij ons:

 • Salaris tussen € 5.000 - € 6.000 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en werkervaring;

 • Dienstverband tussen 32 – 40 uur per week;
 • Jaarlijkse bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
 • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);
 • pensioenregeling;
 • laptop & telefoonregeling;
 • NS Businesscard.

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan.

Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl