Customer Care Medewerker Meetdiensten

Solliciteer nu

Customer Care Meetdiensten

Met onze meet- en verbruiksdata oplossingen help jij onze klanten om energieverbruik inzichtelijk te maken. Dat is slim, dat is Groendus!

Full-time / Part-time · Groendus Utrecht

Wat ga je doen bij Groendus? 

Goede verbruiksdata is essentieel voor de verduurzaming van onze klanten. Met onze meet- en verbruiksdata oplossingen zorgen we voor het inzichtelijk maken en beschikbaar stellen van het energieverbruik.

Als Customer Care Specialist Meetdiensten ben jij dagelijks het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent de installatie van meters en het gebruik van dataportalen of datakoppelingen. Je houdt je dagelijks bezig met het beantwoorden en opvolgen van verschillende en soms uiteenlopende klantvragen en/of klachten.

Je maakt als Klantenservice Medewerker Meetdiensten onderdeel uit van ons leuke en hechte Customer Care team bij Het Meetbedrijf van Groendus. Binnen dit gedreven team staat samenwerking voorop om als team onze klanten de beste service te kunnen bieden en de klanttevredenheid te vergroten.

Heb je overigens nog geen ervaring in de energiebranche en/of klantenservice, geen probleem! In je eerste week word je intensief begeleid en krijg je zowel een (product)inhoudelijke training als een training in klantcontact. Via persoonlijke begeleiding en coaching blijf je vervolgens gedurende je eerste maand on-the-job verder leren.


Groendus en jouw team 

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Dat is slim, voordelig en groen dus!

Als Customer Care Medewerker maak je onderdeel uit van een team van 4 collega’s. De lijnen zijn kort en het werkplezier is groot!


Jouw kennis 

Je vindt het echt leuk om mensen te helpen en ziet het als een uitdaging om de beste oplossing voor elke klant(vraag) te vinden.

 • Mbo+ of hbo-werk- en denkniveau;

 • Relevante werkervaring of branchekennis is een mooie pré, maar geen vereiste;

 • Je bent stressbestendig; het ene na het andere telefoontje en een volle mailbox schrikken jou niet af en je kunt snel schakelen;

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt goed overweg met MS Office.

Uiteraard kun je goed plannen, heb je een scherp oog voor detail, werk je accuraat en beschik je over een gestructureerde aanpak.

Wat bieden we jou?

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Central Park, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou;

 • Salaris afhankelijk van je kennis en ervaring tussen de €2.500,- en €3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;

 • Parttime of fulltime dienstverband (32-40 uur);

 • Eindejaarbonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;

 • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);  

 • Pensioenregeling;

 • Laptop & telefoonregeling;

 • NS Businesscard.

Heb je interesse?

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan. Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl