Dynamics 365 Power Platform Specialist

Solliciteer nu

Dynamics 365 Power Platform Specialist

Jij tilt onze organisatie naar een hoger niveau, zodat we nog meer klanten kunnen helpen verduurzamen

Full-time / Part-time · Groendus Utrecht

Wat ga je doen bij Groendus?

Als Dynamics 365 Power Platform Specialist werk jij op een agile manier aan het verbeteren van onze Dynamics 365 oplossing. Momenteel bestaat deze uit een Sales en een Field Service applicatie, en gaan we binnenkort starten met een Customer Service implementatie. Groendus wil de komende jaren het aantal business processen ondersteund door Dynamics 365 enorm gaan uitbreiden. Dit vereist een sterk team om deze ontwikkeling te ondersteunen.

Samen met het team werk je aan een overvolle backlog met wensen op veel verschillende vlakken en in verschillende D365 applicaties waarlangs wij onze organisatie naar een hoger niveau tillen. Daarmee help je mee aan het optimaliseren van processen tussen de verschillende afdelingen en projecten, wat cruciaal is voor onze groei.

Deze backlog wordt samen met zowel interne teamleden als externe ondersteuning opgesteld. Wel staat vast dat er verschillende integraties komen met andere applicaties. Is de backlog eenmaal geprioriteerd, dan refine je de stories met je team, vertaal je functionele requirements naar een technische oplossing en ontwikkel je stories die toegewezen zijn.

Als Power Platform Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van oplossingen binnen het Dynamics 365-ecosysteem en het Power Platform. Je hebt een passie voor het vinden van creatieve technische oplossingen en het leveren van hoogwaardige software. 

Wie is Groendus? 

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Dat is slim, voordelig en groen dus!

Heel Groendus bestaat nu uit ruim 250 enthousiaste collega’s die werken vanuit Central Park, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS.

Binnen onze organisatie werk je met verschillende teams en veel mensen samen, waaronder, business owners, key-users en analisten en buiten onze muren met externe consultancy- en implementatiepartijen.

Er wordt binnen het team op een open manier samengewerkt waarbij proactief meedenken over onze oplossingen en het werkproces wordt gewaardeerd. 


Jouw Kennis & Ervaring 

 • Minimaal HBO/WO-opleiding of denkniveau;
 • 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van oplossingen met behulp van Dynamics 365 en het Power Platform
 • Ontwikkelen van geautomatiseerde workflows en bedrijfsprocessen met behulp van Power Automate
 • Integreren van Dynamics 365/Power Platform met andere systemen en applicaties.
 • Ervaring met IT-implementaties, het werken aan ingewikkelde projecten met veel afdeling overschrijdende stakeholders en agile werken; 


Wat bieden we jou?

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Central Park, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou;

 • Salaris tussen € 4.000 - € 5.000 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en werkervaring;
 • Dienstverband tussen 32 – 40 uur per week;
 • Eindejaarbonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
 • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);
 • Pensioenregeling;
 • Laptop & telefoonregeling;
 • NS Businesscard.

Heb je interesse?

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan. Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl.

Na jouw sollicitatie laten we snel van ons horen! Bij een match volgt een gezellig eerste gesprek, daarna nog een tweede en wie weet stappen we samen het Groendus avontuur in!